TUOTTEEMME

KONTTIASUNNOISTA KONTTIKERROSTALOIHIN
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAErilaiset kontteihin rakennetut asunnot ovat tuotantomme perusta. Asuntojen suunnittelussa on käytetty compact living -ajattelua – tärkeintä ei ole neliöiden määrä vaan niiden optimaalinen käyttö. Haluamme osoittaa, että pienikin asuinyksikkö voi oikein valituilla ratkaisuilla tarjota viihtyisän kodin, jossa asuinmukavuuksista ei tarvitse tinkiä.

Valmistamme 14,3-26m2 asuntoja, jotka on varustettu kaikilla viihtyisään asumiseen vaadittavilla elementeillä – asunnoista löytyy makuuhuone, oleskelutila, keittiö ja kylpyhuone. Valmistamme asunnot asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asuntojemme pohjaratkaisu ei ole vakio, vaan asiakas saa itse määrittää mm. väliseinien sijainnin sekä ikkunoiden koon ja lukumäärän.  Myös asunnon varustetaso, pintamateriaalit ja ulkoasu toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCOcam with g3 preset Asuntomme ovat asiakkaalle vaivaton ratkaisu, sillä ne toimitetaan asiakkaalle muuttovalmiina – paikan päällä asunto tarvitsee ainoastaan kytkeä kunnallistekniikkaan. Asuntomme soveltuvat erinomaisesti mm. vapaa-ajan asunnoiksi, pihamökeiksi ja lisämajoitustilaksi.

Asuntomme ovat muunneltavia ja siirrettäviä. Asuntoa voi laajentaa lisämoduuleilla tai tarvittaessa siirtää toiseen lokaatioon.

 

POP-UP MYYMÄLÖISTÄ OSTOSKESKUKSIIN

Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja vuokraamme sekä asennamme siirrettäviä pop-up ostoskeskuksia, myymälöitä, toimistoja, ravintoloita ja majoitustiloja. Kuten asunnotkin, liiketiloja voi laajentaa lisämoduuleilla tai tarvittaessa siirtää toiseen lokaatioon.